Om os

Punch Design har tilbudt grafisk design og kommunikationsløsninger siden 1987. Med vore mange års erfaring har vi også oplevet den grafiske branche udvikle sig, fra dengang copy/paste havde med repromaskiner, saks og lim-montage at gøre, til de rene digitale løsninger man ser i dag.

Det har været en spændende udvikling, og vi har omfavnet de nye tiltag med store interesse.

Punch Design var blandt de første firmaer i Danmark, der tilbød computer-baserede designløsninger, og i 1996 så vores første hjemmeside dagens lys. Siden har de digitale værktøjer udviklet sig fra at være et nicheområde til hverdagskost for designere.

Vi forstår begge verdener – fra den traditionelle tryksagsproduktion til web-design, site-management, social media marketing, QR-koder og de mange andre digitale kommunikationsløsninger, der findes i dag.

 
oldfoldermontage.jpg

Der var dengang

Punch Design blev etableret af ægteparret Torben og Lise Andersen. I de første år, tilbød firmaet både grafiske løsninger og lyddesign. Lise kom fra stillinger som in-house art director i profilartikel branchen og medicinalvare branchen. Torben kom fra musikkens verden med adskillige års erfaring som lydtekniker, studietekniker samt musikproducent.

Punch Studio var hovedkvarter for de specialkomponerede jingler og radioreklamer, firmaet tilbød. Plader og CD'er blev det også til.

Lydstudiet blev afviklet i 2003, men vi har gemt nogle lydbidder fra dengang. Klik forneden for at høre et par eksempler på de jingler og musikudgivelser, vi har produceret.

StudioMixerroom1000px.jpg
 

Lidt om Jinglerne

Studiet leverede jingler på dansk og på engelsk. Lyt fx til D2 Furniture jinglen som blev produceret til en amerikansk møbelforretning med speciale i skandinaviske møbler.

 
 

Lidt om Indie

Det danske band Indie indspillede  'Attention' med Torben Andersen og Flemming Cramer Hanberg (Hanni) som producenter. CD'en blev udgivet af danske Intermusic i 1999. 

indieCD.jpg